تفاوت‌های ساختاری پی‌پال با ویزا/مستر‌کارت

ساخت وبلاگ
  درگاه‌های پرداخت پی‌پال (Paypal)، روادید (Visa) و مستر‌کارت (MasterCard) پیش کسوت‌ترین طرز‌های پرداخت آنلاین میباشند که به جهت همین سوابق، اکنون فراگیرترین و پراستفاده‌ترین ابزارهای Online Payment در فضا عالم محسوب می گردند. از این رو اکثریت قریب به حادثه وبسایت‌هایی که جنس یا این که سرویس ها ارائه میکنند، از این درگاه‌ها برای اخذ مبالغ از مشتریان خویش، به کارگیری می‌نمایند.
این ابزارها یعنی درگاه‌های مستر، روادید و پی‌پال، نحوه‌هایی ایده‌آل برای یک کسب و عمل برای اخذ پول در مقیاس‌های نسبتاً کوچک (پایین 1,000 دلار در هر تراکنش) و به خیل عظیم در روز میباشند. برای مثال اینترنت‌سایتی را در حیث بگیرید که روزمره بیش تر از 1,000 آیتم خرید در آن انجام می شود که بالاترین عدد پرداختی بوسیله مشتریان در یک تراکنش، برابر با 700 دلار بوده میباشد. بنابراین درگاه‌های ویزاکارت، مسترکارت یا این که پی‌پل به خیال و خاطر سرعت و امنیت بالا و آسانی به کار گیری و از کلیه مهمتر، گستردگی و فراگیر بودن آنها در بیش تر کشورهای عالم، آیتم‌ای مطلوب برای چنین شرکتی میباشد. برای شعور مزیت‌های این طریق، آن را از لحاظ سرعت استعمال و آسانی با این شیوه که هر مورد از یوزرها برای انجام خرید محصول یا این که سرویس ها مستلزم Money Transfer یا این که ارائه Check باشند مقایسه نمائید.
با دقت به اینکه درگاه‌های روادید (Visa) و مستر (Master) هر دو نسبتاً با روشی شبیه فعالیت مینمایند، درین نوشته‌ی علمی ما آن‌ها‌را به عنوان یک طریق و با اسم کارت‌های اعتباری میان‌المللی نوع بندی و اسم گذاری می کنیم و این دو را تحت عنوان یک تیم شبیه با شیوه پرداخت پی‌پل (Paypal) مقایسه می کنیم.
مجموعاَ مقایسه در میان این دو طرز پرداخت آنلاین (یعنی کارت‌های اعتباری در بین‌المللی و Paypal) را از دو منظر می‌اقتدار انجام بخشید: در آغاز مقایسه دربین تجهیزات متفاوتی میباشد که‌این دو نحوه در دست ما قرار می دهند و دوم مقایسه در بین اشتباهات، خطرها و موانعی میباشد که برای ما ایرانیان به صورت مختص به یاروهمدم داراست چون با دقت به اینکه ما زیر تاثیر تحریم‌های آمریکا قرار داریم با محدودیت‌هایی جهت استعمال از سرویس ها این مجموعه‌های آمریکایی نیز روبرو هستیم، از این رو در آغاز به باز نگری تجهیزات کلی این ابزارها و آن‌گاه به باز‌بینی خطرها فعالیت با آنها در جمهوری اسلامی ایران می پردازیم.
 
تفاوت‌های ساختاری پی‌پال با روادید/مستر‌کارت
روند پرداخت و به کار گیری از سرویس ها
به صورت کلی می‌اقتدار ذکر کرد مهم ترین تفاوت فی مابین این دو خدمت، در فرایندی میباشد که استفاده کننده برای تولید اکانت کاربری و پرداخت در آنها طی میکند. برای به کارگیری از سرویس ها کارت‌های روادید/مسترکارت لازم میباشد استفاده کننده یک اکانت بانکی داشته باشد تا خزانه متبوع وی، روی آن اکانت، کارت نقدی (Debit Card) یا این که اعتباری (Credit Card) را صادر کند. بعداز صادر شدن کارت اعتباری (Visa/Master Card) برای انجام خرید‌های اینترنتی کافی میباشد استفاده کننده مدام کارت یا این که داده ها آن را به یار و همدم داشته باشد و در درگاه‌های پرداخت آنلاین از آن داده ها به کار گیری کند. این روند صحیح شبیه خرید از اینترنت در کشور‌ایران با کارت‌های عضو عجله میباشد.
ولی برای به کار گیری از سرویس ها پی‌پال لازم میباشد استفاده کننده نخست یک اکانت کاربری در وبسایت پی‌پال یعنی Paypal.com تولید و بعد از آن اکانت بانکی یا این که کارت اعتباری خویش را به آن حساب پی‌پل متصل نماید. اما در فرایند بعدی پی پال به مرور داده ها بیشتری را از استفاده کننده اخذ می نماید و از وی درخواست مدارک مختلفی می نماید تا استفاده کننده بتواند از تجهیزات اکانت پی پال خویش به کارگیری کند.
به این ترتیب شاید این طور بتوان اذعان کرد که با اعتنا به اینکه صادر شدن کارت در طول بهره برداری اکانت در خزانه مقدور میباشد، روند اخذ کارت اعتباری نسبت به پی‌پال سنتی‌خیس و شاید برای یک شهروند در کشورهایی مثل آلمان، استرالیا، مالزی و امارات متحده عربی راحت‌خیس باشد. در مقابل پی‌پال به نسبت سرویسی امروزی‌خیس محسوب میشود که استفاده کننده برای به کارگیری از آن می‌بایست از دست کم علم استعمال از وب و ابزارهایی نظیر نشانی آدرس اینترنتی برخوردار باشد.
درگاه پرداخت آنلاین
برای صاحبان کسب و فعالیت که برای ارائه سرویس ها خویش نیاز به اخذ آنلاین وجه دارا هستند، اخذ درگاه روادید/مستر‌کارت روند اداری و دردسر‌های متعددی دارااست، در حالی که‌این پروسه برای اخذ درگاه پی پال به مراتب معمولی‌خیس میباشد تا آنجا که امروزه بخش اعظمی از تارنما‌های خرده فروشی فقط از درگاه پی پال برای فروش تولیدها و سرویس ها خویش به کار گیری می نمایند.
ولی درباره‌ی شرکت ها و سازمان‌هایی که وجه دریافتی را به طور یک اکانت بانکی قانونی مدیر می نمایند (مانند سفارتخانه‌ها در خصوص مسافرت یا این که کالج‌ها) یک استثنا موجود است و این سازمان‌ها معمولا صرفا از درگاه‌های روادید/مستر‌کارت برای خرید و فروش با مخاطبان خویش فایده میجویند. شاید چرا که نمی خواهند داده ها مهم خویش را با کمپانی پی‌پل به اشتراک بگذارند.
ولی این نکته نیز لازم به ذکر میباشد که پی‌پال قابلیت به کارگیری دارندگان مسترکارت و روادید‌کارت را از درگاه خویش آماده آورده میباشد، بدین رخ که در درون درگاه پی پال با استعمال از داده ها محل ورود کارت‌ها به طور آنی یک حساب پی‌پال برای آن ها می‌سازد و با به کارگیری از داده ها مسترکارت یا این که روادید‌کارت وارداتی به وسیله استفاده کننده، کارت مربوطه را به حساب پی‌پال تولید گردیده وصل می‌کند و بنابراین مبلغ پرداختی را از روادید‌کارت یا این که مستر‌کارت استفاده کننده کسر می نماید.
با وجود کلیه این موردها، همچنان وبسایت‌هایی که از درگاه روادید/مسترکارت به کارگیری می کنند، از لحاظ تعداد، برتری قابل توجهی دارا‌هستند.
ارسال وجه به طور کارت به کارت
برای خرده فروشی‌ها، صاحبان کسب و شغل های کوچک و Freelancer‌ها (افرادی که برای خودشان عمل می‌نمایند) قابلیت و امکان اخذ سریع و بدون واسطه وجه نظیر کارت به کارت کردن در کشور ایران اهمیت متعددی داراست. این در قوانینی میباشد که در خدمت‌های روادید/مستر‌کارت چنین امکانی نیست و وجه صرفا درحساب‌های بانکی که کارت روی آن‌ها صادر شده‌است قابل انتقال می باشد. در سود روادید‌کارت یا این که مستر‌کارت ابزاری جهت انتقال وجه محسوب نمی شوند بلکه صرفا برای خرید آیتم به کارگیری قرار میگیرند.
البته پی‌پال با ارائه سرویسی به اسم Send Money این قابلیت و امکان را آماده نموده است که بتوان در بین دو حساب PayPal به راحتی پول جا به جا کرد. به این ترتیب هر کس قصد اخذ پول داراست حساب خویش را که در واقع نشانی اینترنتی ادرس اوست به پرداخت کننده اعلام می‌نماید و بعد هر کس قصد پرداخت پول دارااست در درون پنل کاربری پی‌پل خویش بوسیله مورد Send Money و زدن چندین دکمه بی آلایش به حساب پی‌پال فرد پول واریز می کند. به عبارت دیگر پی‌پال از پست الکرونیکی نشانی تحت عنوان شماره اکانت به کارگیری می کند. در سود پی‌پل هم ابزاری برای خرید و هم روشی برای انتقال پول در وب میباشد.
مرجع تخصصی مقالات طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع تخصصی مقالات طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : پرداخت درون برنامه ای گوگل پلی , نویسنده : مهمان نواز googleplay01 بازدید : 237 تاريخ : پنجشنبه 19 / 4 / 1399 ساعت: 15:15